Prieskoniai mėsos gaminiams, prieskonių mišiniai, natūralūs prieskoniai ir žolelės, startinės kultūros, hidrokoloidai, soja ir gyvulinės kilmės baltymai, atskiri ir kombinuoti technologiniai preparatai, skysti ir birūs marinatai, produktai apvoliojimui.
Pro salami, Pro starter
Technologinių papildų ir startinių kultūrų grupė, skirta gaminti apdorotus šiluma ir neapdorotus šiluma nokintus mėsos produktus.
Pro kumpis
Grupė produktų, skirtų troškinto ir virto kapoto kumpio gamybai, purškiami preparatai rūkytos mėsos ir delikatesų gamybai.
Kurtemix
Technologinių papildų ir prieskonių grupė, skirta virtų dešrų, mažų ir keptų mėsos gaminių gamybai.
Pro gel, Pro stabil
Tirštikliai, emulgatoriai, skirti faršo produktų, virtų dešrų ir smulkių mėsos produktų gamybai.
Pro gel, Pro stabil
Tirštikliai, emulgatoriai, skirti faršo produktų, virtų dešrų ir smulkių mėsos produktų gamybai.
Bacstab
Preparatai bei produktai, skirti išlaikyti ilgesnį visų mėsos produktų ir konservų vartojimo laikotarpį.