Celiulioziniai apvalkalai
Parūkytoms ir šalto rūkymo dešroms, virtoms dešrelėms. Ne tik apsaugos nuo žalingo aplinkos poveikio, bet ir išlaikys produktus šviežius ilgesnį laiką.
Celiulioziniai apvalkalai dešrelėms:
- Diametrai : 14, 18, 20, 21, 22, 23, 24 .
- Spalvos: bespalviai, dūmo spalvos, su raudonom juostelėm, su baltom juostelėm.
Celiulioziniai apvalkalai dešroms:
- Diametrai: 35,40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 95.
- Spalvos: raudona, riešuto, bespalvis, gintaro, juoda ir kt.
Baltyminiai apvalkalai
Gali būti valgomi ir nevalgomi – šalto rūkymo bei parūkytoms dešroms ir dešrelėms, baltyminė plėvelė – mėsos gaminiams (vyniotiniams). Nevalgomi baltyminiai apvalkalai gali būti rulonais ir/arba gofruoti.
Nevalgomi baltyminiai apvalkalai:
- Diametrai: 35, 40,45, 50, 55, 60, 90.
- Spalvos: bespalvis, karamelinis, svogūno.
Valgomi baltyminiai apvalkalai:
- Diametrai: 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 24, 26, 28, 32, 33.
- Spalvos: bespalvis, karamelinis, dūmo, juodos, dark, salmon.
Poliamidiniai apvalkalai
Gali būti dūmams pralaidūs ir nepralaidūs – virtoms dešroms ir dešrelėms, paštetams. Prailgina dešrų ir dešrelių galiojimo laiką, taip pat nepraleidžia vandens ir oro, todėl gaminiai neims džiūti. Poliamidiniai apvalkalai gali būti rulonais ir/arba gofruoti.
- Diametrai :18, 26, 32, 38, 40, 45, 50, 55, 60, 75, 80, 85, 90, 95, 110, 120.
- Spalvos: bespalviai, auksiniai, rožiniai, bordo, raudoni, balti, riešuto, geltoni, oranžiniai, juodi.
Natūralios žarnos
Siekdami sukurti kuo ekologiškesnį gaminį rinkitės ir natūralų apvalkalą.
Natūralios avių žarnos – tai aukščiausios kokybės mažo diametro žarnos, naudojamos šviežioms, virtoms, parūkytoms bei vytintoms dešrelėms gaminti.
- Diametrai: 16/18, 18/20, 20/22, 22/24
Natūralios kiaulių žarnos – naudojamos šviežioms, parūkytoms, šalto rūkymo, virtoms dešroms bei dešrelėms gaminti.
- Diametrai: 26/28, 28/30, 30/32, 32/34, 34/36, 36/38, 38/40.
Natūralios jaučių žarnos – naudojamos virtoms, vytintoms, šalto rūkymo dešroms.
- Diametrai: 45/50, 90/100, 95/115 .
Tekstiliniai apvalkalai
Sūrio, mėsos gaminiams suteikia unikalią išvaizdą ir skonį.Šie apvalkalai gali būti su juodaisiais pipirais, „provanso“ žolelėmis, rytietiškais prieskoniais ir kt.